Regel avsnitt

Forumregler

Dessa regler har ställts upp för att klargöra forumanvändarnas ansvar här hos Svensktgolfforum.se. De måste följas av alla för att forumet ska bli en trevlig och givande plats för alla att vistas på.

 1. Svensktgolfforums regler

  1. Svensk lag gäller
   Naturligtvis följer vi lagen och tar bort inlägg som kan anses ha olagligt innehåll. Det är inte heller tillåtet att uppmana till brott eller skildra brottsliga handlingar på olämpligt sätt.

   Ett reklamfritt forum
   Forumet får inte användas i reklam- eller marknadsföringssyfte utan redaktionens tillstånd. Endast oberoende tips är tillåtna. Annonsering får heller inte ske i forumet. Detta gäller även länkar eller tips om/till bloggar/hemsidor med försäljning eller egna traderaauktioner.
   Om du vill annonsera kontakta kontakt@svensktgolfforum.se

   Ett forum för privatpersoner
   Företag eller organisationer får inte använda forumet för att framföra propaganda eller göra undersökningar eller efterlysningar utan Svensktgolfforum.se:s tillstånd.
   Om du vill representera ett företag kontakta kontakt@svensktgofforum.se

   Ett trevligt forum för alla
   Bemöt varandra med respekt. Skilj på sak och person i diskussioner och gå aldrig till personangrepp. Rasistiska eller främlingsfientliga inlägg accepteras inte. Undvik onödiga konflikter och tjafs som förstör för andra. Inlägg med länkar eller annat provocerande innehåll som anses vara stötande kan tas bort. Trådstarter kan i undantagsfall komma att redigeras om de innehåller otillåtna länkar, provocerande rubriker eller annat som kan klassas som olämpligt.

   Ett forum med ordning och reda
   Var sak har sin plats. Posta inlägg och trådar där de hör hemma. Respektera diskussionsämnet och gå inte off topic på så vis att det stör diskussionen. #