RIP Zacke!

Här snackar vi allmänt om golf...
Anders
Inlägg: 221
Blev medlem: 11 maj 2014, 10:54
Kontakt:

Tycker Göran Zackrisson kan vara värd några minnesord.

Redan 1981 då jag började spela golf var Göran en del av golfen. Hade haft intresset och följt det lilla golf som visades på svensk TV. Görans dramaturgi var redan då klassisk, viskande bredvid green. Går den i... nej...

Sedan har Göran förgyllt TV sändningar i otal, med den fantastiska stunden på Troon som den slutliga höjdpunkten. Har dett ut trevliga böcker och DVD, var försr redaktör, senare krönikör på Svensk Golf, den tidning som jag mina första 20 år läste från pärm till pärm.

Det en av de stora i Svensk golg som gått ur tiden, och den sista som kunde ge en stämning av den golf som spelades som i Wodehouses romaner.
Hur ett äpple klarar en vinter i bagen med mera
http://andersgolf.blogspot.se/
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4207
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Instämmer.
Jag tyckte alltid det var underhållande när vänner som inte var golfare satt med i soffan och kollade på sändningar och reagerade på hans prat om diverse annat än golf. "Varför pratar han så mycket om fåglar" eller "Vad har det där med golf att göra". Han var en mästare på att fylla timmar med innehåll.
Användarens profilbild
JWGolf
Inlägg: 12
Blev medlem: 27 jul 2021, 12:17
Ort: Stockholm

En sann legend och ikon inom svensk golf! kommer sakna den fantastiska citatmaskin Göran Zachrisson var. Jag blev själv rörd av att höra "Zaches" emotionella kommentering när han (och vi) äntligen fick uppleva en svensk majorvinst.

Vila i frid GZ!

Sent from my SM-G991B using Svensktgolfforum mobile app


Besök gärna min Golfkanal på YouTube https://www.youtube.com/channel/UCuZs_E ... UtAsKWI41w
Skriv svar