Regler

Har du gamla golfgrejer du vill bli av med eller söker du nya posta en tråd här...
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4671
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Allmänna regler för Handla - köpes, säljes, bytes

Den här delen av forumet är avsedd för forumets medlemmar och ej för företag Om du representerar ett företag och är intresserad av ett samarbete med Svensktgolfforum.se kontakta då JohanSGF på kontakt@svensktgolfforum.se så ser vi över annonseringsförslag

Allmänna tips

Beskrivning av objektet
Var tydlig med skicket och var så noga du kan med att beskriva vad det faktiskt är du säljer. Beskriv det du vet om objektet öppet och ärligt. Försök kort sagt ge en så objektiv beskrivning som möjligt av objektets skick och ha i åtanke att detaljer som kanske spelar mindre roll för dig kan spela stor roll för en eventuell köpare.

Bilder
Bilder är ett bra sätt att visa skicket på objektet. Relevanta bilder i din annons underlättar för en köpare att bedöma objektets skick och utseende. Extra viktigt blir bilder vid försäljning av exempelvis äldre objekt där man som köpare kan vilja göra en bedömning av skicket.

Om det uppstår problem
Som privat säljare har du naturligtvis full rätt att sälja ett objekt i befintligt skick och lägga undersökningsplikten på köparen. Detta är naturligtvis helt ok. Men kom ihåg att du minskar risken för problem med en missnöjd köpare om du är tydlig och öppen i din beskrivning av objektet.

Pris
Alla annonser ska innehålla ett försäljningspris, eller bytesvärde. Eventuella prisdiskussioner bör tas i privata meddelanden och inte direkt i tråden.
MaxP
Inlägg: 4778
Blev medlem: 11 maj 2014, 22:05
Kontakt:

Endast hårdvara/utrustning eller funkar skor/kläder också?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4671
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Skor och kläder med golfanknytning går bra det med.
Skriv svar