Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Om ni har idéfrossa gällande samtalsämnen så skulle det vara intressant att djupdyka i ämnet golfrestaurang.. Jag fick själv idéen att eventuellt försöka ta över en i utkanten av Västerås men pratade efter en kaffe med krögaren på min hemmabana blev jag upplyst om hur svårt det är att gå runt rent ekonomiskt. Det skulle vara kul och intressant att ha med en krögare i podden någon gång..
Driver: Cobra F9 Smoke 6,0 Fairwaywood/hybrid: Mizuno JPX 900 Järn: Callaway X Forged 18 (4-PW) Wedge: TaylorMade Hi Toe 50 & 56 Putter Toulon Boll: TP5x Instagram: Sullanos
På tal om restauranger... Lanna Lodge har en helt vansinnigt bra pizzeria. Jag var där på försommaren i år med ett gäng. Maten i vanliga restaurangen var väl OK, men allt för sparvig. Så vi beställde in några pizzor att komplettera med. Godaste pizzorna norr om Milano.
Något att ta upp är kanske vilka planer vi har på banor bästa år. Själv byter jag klubb till Forsgården. Hills, Vallda, Kungsbacka GK och Vittsjö GK är några av nästa års planer. Hur ser det ut för er andra?
Bra avsnitt. Gillade den sista punkten att få en vän att börja spela. En utmaning men ingen omöjlighet.
Frågar du Pat Perez så håller han nog inte med om gymträningen