L.A.B Putters

Här snackar vi ny och gammal utrustning...
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4706
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Det här är kanske den mest hajpade klubban på hela golfmarknaden. Har du sett den eller testat den? DF har funnits ett tag på marknaden men storleken gjorde att många inte ville ha den så den nya varianten är mindre.

Lucas Glover sopade bokstavligen hem två segrar med LAB under 2023. Från att ha varit medel på puttning så satte han allt efter bytet.

Det finns en riktigt bra serie om L.A.B från podden The Fire Pit, https://podcasts.apple.com/se/podcast/t ... 0644168961
Jag rekommenderar den serien varmt.

Och spana in den här videon om hur stabil den är:

https://www.instagram.com/reel/C5ZKF5UP ... d4MDhqZQ==

DF 2.1
Bild


Mezz 1
Bild

Link 1
Bild

Grayson Murray vann med LAB Link 1 i år på PGA Tour och du ser Zalatoris, Adam Scott, Ben Hun An, Higgo och Villegas med flera ha den i bagen.

Jag själv hade möjlighet att testa den lite när jag var i Portugal och wow! Vilket utseende den hade och vilken galen stabilitet!

Bild

Jag skulle gärna lägga vantarna på en själv men vill ha den utprovad för att få till bästa möjliga utfall. Eftersom den är rätt speciell så tror jag att det lätt kan bli fel också.

Så här beskriver Custom Clubs på sin sajt:

Lie Angle Balance (L.A.B.) är en patenterad teknologi som L.A.B har utvecklat som förenklar puttning. Det eliminerar vridmomentet från puttern och ger alla golfspelare förmågan att konsekvent upprepa sin puttning - speciellt om du har press på dig, att sätta putten.




Skickat från min iPhone med Svensktgolfforum
Användarens profilbild
hericson
Inlägg: 351
Blev medlem: 21 maj 2017, 19:59

Möjligtvis bra att putta med, ingen aning. Men hemskt fula, inget för mig.
/ HE
Skriv svar