Blue Tees 3 Series - Golfkikare

Här snackar vi ny och gammal utrustning...
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4769
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Tänkte kort dela med mig av en recension av Blue Tees 3 Series som jag kör med i år. Hoppas ni gillar recensionen.

Recension av golfkikaren Blue Tees 3 Max

Har du någonsin önskat att du hade en personlig caddie som alltid vet exakt vilket avstånd du har kvar till flaggan? Då är Blue Tees 3 Max golfkikare precis vad du behöver!

Design och Byggkvalitet
Blue Tees 3 Max ser ut och känns som en riktig mästare. Den är robust, vilket är bra när du tappar den (och det kommer du att göra). Det greppvänliga yttret gör att du kan hålla den stadigt även när du är lite svettig efter att ha gått ett par hål. Och ja, den är vattentät och stötsäker – för de där dagarna när vädret eller ditt humör är lite ostadigt.

Optisk Prestanda
Den här kikaren har linser som ger dig en så klar bild att du nästan kan se gräset växa. Med 6x förstoring och en räckvidd på upp till 1200 meter kan du mäta avståndet till flaggan, bunkrar och vattenhinder lätt som en plätt. Och med flaggsökare-funktionen låser den fast flaggan snabbare än du kan säga "hole-in-one".

Funktioner
Blue Tees 3 Max är som golfkikarnas svar på en schweizisk armékniv:
- **Slope Technology**: Justerar avståndsmätningen beroende på terrängen, så du slipper gissa om du ska ta en klubba mer eller mindre.
- **Pulse Vibration**: Kikaren vibrerar lite när den låser fast flaggan, så du vet att du har rätt avstånd. Det är som en liten high-five från kikaren.
- **Magnetisk Fäste**: Den här funktionen är en lifesaver! Fäst kikaren på golfvagnen och slipp gräva i bagen efter den.

Batteritid
Glöm att byta batteri mitt i rundan. Ett batteri räcker länge, så du kan fokusera på spelet istället för tekniska problem.

Prisvärdhet
För allt som Blue Tees 3 Max erbjuder, får du mycket för pengarna. Det är en investering som gör att du ser ut (och känner dig) som ett proffs utan att behöva sälja din bil.

Slutsats
Blue Tees 3 Max är som din trogna golfkompis som alltid har din rygg (och ditt avstånd). Med sin kristallklara optik, användarvänliga funktioner och robusta design är det ett måste för alla golfare. Så nästa gång du känner dig som en förvirrad pirat på golfbanan, kom ihåg att Blue Tees 3 Max är där för att leda dig rätt – och kanske till och med hjälpa dig att hitta den där försvunna golfbollen!

Tack vare denna kikare kan du spela golf som om du faktiskt vet vad du håller på med. Trevlig runda!

Här kan du läsa mer om den, https://blueteesgolf.eu/collections/all ... with-slope
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4769
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Se till att ni är med i min giveaway av en kikare nu under The Open! Spana in instagram för detaljer.
Skriv svar